Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Corendon Vliegvakanties, altijd de laagste prijzen. Op reis naar: Turkije, Egypte,...

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Alba

Frankrijk / Lourdes en Franse Pyreneeën / Lourdes

Hotel Alba is al jaren een vaste waarde in ons aanbod. Het ligt op ongeveer 600 m van de Heiligdommen. Om de 15 min. is er een publieke bus met een halte aan het hotel voor wie liever niet te voet gaat. De directie en het personeel doen al het nodige om je een uiterst aangenaam verblijf aan te bieden. De keuken is uitstekend. Dit hotel beschikt over een terras voor het hotel met mooi zicht op de Gave de Pau. Enkele kamers werden speciaal aangepast voor rolstoelpatiënten en alle ruimtes zijn gemakkelijk toegankelijk. Bovendien werd het hotel bijna volledig gerenoveerd (alle kamers, het restaurant de receptie en de lobbybar). Het hotel beschikt ook over een professioneel fietscentrum, speciaal voor fietsliefhebbers. Een echte aanrader!
Alba

Neckermann Vliegvakanties: € 423.00

TUI Vliegvakanties: € 943.00

 

Aneto

Frankrijk / Lourdes en Franse Pyreneeën / Lourdes

Op 200 m van de Heiligdommen bevindt zich hotel Aneto. Je wordt er warm en hartelijk ontvangen. Een mooie troef is dat dit hotel beschikt over een privélift naar de Heiligdommen. Je verblijft er in eenvoudige maar verzorgde kamers. Hier geniet je van volpension voor de prijs van halfpension.
Aneto

TUI Vliegvakanties: € 768.00

 

Chapelle et Parc

Frankrijk / Lourdes en Franse Pyreneeën / Lourdes

Hotel Chapelle et Parc is dicht bij de heiligdommen gelegen (op slechts 50 m). Dit karaktervolle hotel verwelkomt je voor een verblijf in het hartje van Lourdes. Vanuit het restaurant heb je uitzicht op het plein met de processies. Van alle hotels uit ons aanbod is dit hotel het dichtst gelegen bij de Heiligdommen. Hotel Chapelle et Parc is ook ideaal voor fietsliefhebbers, er is zelfs een eigen fietslokaal in het hotel! Voor het gehele verblijf kan je genieten van volpension voor de prijs van halfpension.
Chapelle et Parc

TUI Vliegvakanties: € 1008.00

 

Astrid

Frankrijk / Lourdes en Franse Pyreneeën / Lourdes

Om de Heiligdommen te bezoeken is hotel Astrid uitstekend gelegen. Het ligt er slechts op 100 m van, in het centrum van Lourdes. Dit charmante viersterrenhotel heeft een moderne en kleurrijke inrichting. Je geniet er van hedendaags comfort. Je verblijft er bovendien in volpension aan de prijs van halfpension.
Astrid

TUI Vliegvakanties: € 875.00

 

Eliseo

Frankrijk / Lourdes en Franse Pyreneeën / Lourdes

Het hotel Eliseo is uniek en bijzonder goed bedacht. Het bindt de zorg voor kwaliteit aan de charme van zijn salons en kamers en verleidt je met zijn keuken. Het is ideaal gelegen, op 100 meter van de hoofdingang van de Heiligdommen. Je geniet hier van volpension voor de prijs van halfpension.
Eliseo

TUI Vliegvakanties: € 1041.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.