Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Corendon Vliegvakanties, altijd de laagste prijzen. Op reis naar: Turkije, Egypte,...

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Savoy Palace

Portugal / Madeira / Funchal

Savoy Palace opende voor het eerst zijn deuren in de lente van 2019 en is het 'flagship hotel' van de bekende 'Savoy Hotel and Resorts'-keten. Kosten noch moeite werden gespaard om van dit resort een oase van pure luxe en verwennerij te maken. Dit spiksplinternieuwe vijfsterrenhotel baadt in traditie en geschiedenis en is de perfecte keuze voor de meerwaardezoeker die zorgeloos wenst te genieten van een prachtig interieur, modern comfort en een persoonlijke service. Savoy Palace ligt direct naast zusterhotel Royal Savoy, waar je van alle faciliteiten gebruik kan maken. Dit hotel geniet bovendien een zeer centrale ligging met tal van eet- en drinkgelegenheden in de buurt. Dit hotel is als een feniks herrezen uit de fundamenten van het voormalige Classic Savoy.
Savoy Palace

TUI Vliegvakanties: € 1179.00

Corendon: € 799.00

 

Suite Hotel PortoBay Eden Mar

Portugal / Madeira / Funchal

Suite Hotel PortoBay Eden Mar maakt deel uit van het prachtige Resort Vila Porto Mare met zijn gunstige ligging direct aan de Lido-wandelpromenade. Laat je charmeren door de warme, pastelkleurige kamers. Door de vele restaurants, elk met hun eigen gastronomie. Door de vijf zwembaden. Vijf, je leest het goed: 2 binnen, 2 buiten en eentje speciaal voor kinderen. Zonnen kan je in de zalige tuinen, herbronnen doe je in het goed uitgeruste spacentrum. Hier verblijf je in alle vrijheid en kies je het maaltijdregime dat het best bij je past.
Suite Hotel PortoBay Eden Mar

TUI Vliegvakanties: € 903.00

 

Vidamar Resorts Madeira

Portugal / Madeira / Funchal

Dit vijfsterrenresort ligt op een sublieme locatie tegenover zee, en daar speelt de architectuur van het gebouw handig op in. De vele glasramen halen het prachtige uitzicht naar binnen en gunnen elke kamer minstens lateraal zeezicht! Het interieur is modern, luxueus en zelfs een tikje design. Twee panoramische liften brengen je naar een spectaculair zwembadencomplex waar je heerlijk kan relaxen. En ook in het spacentrum kom je heerlijk op adem, of je nu kiest voor een beautybehandeling, sauna of massage.
Vidamar Resorts Madeira

TUI Vliegvakanties: € 1196.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.