Happyhome

goedkoop reizen happyhome

Goedkoop reizen? Vakantiehuis, chalet, ...? Op Happyhome.be vindt u uw ideale vakantiewoning!

Bungalow.net

goedkoop reizen bungalow.net

Goedkope vakantie? Uw vakantie begint bij Bungalow.Net, waar u eenvoudig de ideale vakantiewoning kan vinden.

OstseeResort Olpenitz

Duitsland / Sleeswijk Holstein / OstseeResort Olpenitz

Dit vakantiehuis is ideaal voor twee samenreizenden gezinnen, welke samen een ontspannen vakantie willen doorbrengen. Op de begane grond van dit vakantiehuis zijn twee slaapkamers en een badkamer met douche-bad met een infrarood- sauna. Hier kunt u na een actieve dag aan het strand heerlijk ontspannen. De andere twee slaapkamers liggen op de verdieping. In de ruime woonkamer kunt u heerlijk samen zijn. Hier kunt u in de lichte eetruimte verzamelen en de gezamenlijke maaltijden nuttigen. Een gezellig punt is de openhaard in huis. Op het open terras kunt u van de zon en de frisse lucht van de Oostzee genieten.

Aangezien de vakantiehuizen direct aan de kust liggen, vragen wij om uw begrip, dat het tuinmeubilair alleen in het voor- en zomerseizoen beschikbaar is. In het najaar en winterseizoen zijn deze niet aanwezig i.v.m. de krachtige wind.

Dankzij het flexibele dagprijs-systeem zijn er aanbiedingen voor elk budget. De vakantieduur is ook flexibel, van kort weg, een verlengd weekend, een lange zomervakantie of een verblijf in het rustige voor- of naseizoen.

Let u er alstublieft op, dat het Ostsee Resort Olpenitz nog in aanbouw is. Restaurants en cafés zijn er nog niet, de toegangswegen zijn voor het grootste deel nog niet klaar. Het uitzicht direct op het water ondervindt geen hinder van de bouw en is onbetaalbaar. Ook zijn nog niet alle uitzichten zoals ze moeten zijn aangezien het terrein nog niet goed gesloten is. In de omgeving van het vakantiehuis kunnen er nog bouwactiviteiten zijn en het terrein inclusief parkeerplaats kan provisorisch zijn aangelegd. Gezien de bouw moeten kinderen buiten in de gaten worden gehouden. In de huurprijs zijn deze bouwactiviteiten ingecalculeerd. Andere korting is uitgesloten.

Een aantal foto's kunnen woonvoorbeelden zijn. De inrichting en kleur kan per huis verschillen.
OstseeResort Olpenitz

Chalet: € 585.00

 

OstseeResort Olpenitz

Duitsland / Sleeswijk Holstein / OstseeResort Olpenitz

Dit vakantiehuis is ideaal voor twee samenreizende families die samen een ontspannen vakantie willen doorbrengen. Op de begane grond van het huis zijn er twee slaapkamers en een doucheruimte met infrarood sauna cabine. Hier kunt u ontspannen na een actieve dag op het strand. Twee extra slaapkamers zijn boven te vinden.

De ruime woonkamer is ideaal als ontmoetingsplaats voor het hele gezin. Hier kunt u zich verzamelen in de lichte eetzaal en samen eten. Als gezellig hoogtepunt is er een kachel in huis.Op het open terras kunt u genieten van de zon en de frisse lucht van de Oostzee.

Omdat de huizen direct aan de kust liggen, vragen we om uw begrip omdat het terrasmeubilair alleen beschikbaar is in de zomermaanden. In de wintermaanden wordt u veilig opgeborgen vanwege de vaak harde wind.

Dankzij het flexibele dagtariefsysteem zijn er aanbiedingen voor alle budgetten en vakantievormen, van een spontane korte reis, een lang weekend, een lange, ontspannende zomervakantie of een pauze in het rustige buitenseizoen, wanneer de Baltische stranden extra ruimte bieden en het huis zo gezellig is.

*** Houd er rekening mee dat het OstseeResort Olpenitz nog in aanbouw is. Restaurants en cafés zijn nog niet beschikbaar, een klein deel van de toegangswegen staat nog niet vast. We vragen om uw begrip omdat de ontwikkeling van de site nog niet is voltooid. In de omgeving van het huis kunnen nog steeds bouwactiviteiten plaatsvinden. Gezien de bouw moeten kinderen buiten in de gaten gehouden worden. De huurprijs is al berekend op basis van deze bouwsituatie; verdere kortingen zijn uitgesloten. ***

- Sommige foto's zijn mogelijk voorbeelden van identieke huizen. De kleur van het meubilair en het huis kan variëren. Door de huizen in aanbouw kunnen de buitenruimte en de bebouwingsdichtheid constant veranderen en afwijken van de getoonde foto's.
OstseeResort Olpenitz

Chalet: € 610.00

 

OstseeResort Olpenitz

Duitsland / OstseeResort Olpenitz

Appartement - 4e verdieping van 127 m².
Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den),
Slaapkamer: 2x 1-persoonsbed(den),
Slaapkamer: 1x 2-persoonsbed(den),
Woonkamer met open keuken
Badkamer: Toilet: warm en koud water, Ligbad
Badkamer: Toilet: warm en koud water, Douche
Terras of vergelijkbaar: Gedeeltelijk overdekt terras
OstseeResort Olpenitz

Chalet: € 800.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.