Happyhome

goedkoop reizen happyhome

Goedkoop reizen? Vakantiehuis, chalet, ...? Op Happyhome.be vindt u uw ideale vakantiewoning!

Bungalow.net

goedkoop reizen bungalow.net

Goedkope vakantie? Uw vakantie begint bij Bungalow.Net, waar u eenvoudig de ideale vakantiewoning kan vinden.

Kyritz

Duitsland / Berlijn Brandenburg / Kyritz

Dit vakantiehuis ligt middenin een huizenrij direct aan de stadsmuur. Door zijn bakstenen gevel en zijn rustieke bouwstijl doet het huis bijna Fries aan. Oorspronkelijk als stal gebouwd biedt dit huis plek voor 4 personen. Een grote eettafel en een hoekbank met slaapfunctie vindt u op de beneden verdieping. De badkamer ligt op de eerste verdieping net als de slaapkamer met een bed van 1.40 m x 2.00 meter. De keuken heeft 4 kookplaten, een vaatwasser en een grote koelkast. Een klein balkon en tuin met zitjes en een ligweide.
Kyritz

Chalet: € 370.00

 

Kyritz

Duitsland / Berlijn Brandenburg / Kyritz

Wonen in de stadsmuur: hier komt de geschiedenis en moderniteit samen. De kleine, orginele vakantiehuizen liggen direct aan de stadsmuur in het historische kloosterkwartier. De huizen zijn uitgebreid gerenoveerd en passen nu perfect in het totaalbeeld. Er wordt optimaal gebruikt van de knusse leefruimte. De woonkamer is open en de moderne keuken is optimaal geplaatst. De bovenste verdieping is gedeeltelijk bereikbaar via een ruimtebesparende trap. De kamers op de bovenste verdieping hebben een laag plafond boven de bedden. de huizen zijn ideaal voor een vakantie met meerdere gezinnen of vrienden. Iedereen heeft zijn privacy en toch kunt u heerlijk samen tijd doorbrengen. Op de binnenplaats is er een sfeervolle buitenruimte met barbecue en tuinmeubelen. Hier kunnen alle gasten samen de dag afsluiten.

Geniet van de speciale charme van deze huizen, die zeer uitnodigend en gezellig zijn danksij de vakwerkgevel en de kitsvensters. Het idee van de 'Tiny Houses' is dat u comfortabel in een klein gebied verblijft en u goed voelt. In de omgeving zijn er optimale omstandigheden voor fietsers, pelgrims of wandelaar. Het historische ccentrum van Kyritz an der Knatter en de winkels van het stadscentrum liggen op slechts een steenworp afstand. De ketting van het Kyritz-meer met zijn ongerepte natuur kan met een korte rit per auto of fiets worden bereikt.

Door de ruinte besparende trappen zijn de huizen slechts in beperkte mate geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. De getoonde afbeeldingen zijn slechts voorbeeldafbeeldingen.
Kyritz

Chalet: € 320.00

 

Kyritz

Duitsland / Kyritz

Wonen op de stadsmuur: Geniet van uw vakantie in deze unieke" Tiny House".
De kleine, originele vakantiehuizen liggen direct aan de stadsmuur in het historische kloosterkwartier. Hier ontmoet de geschiedenis de moderniteit.

Verblijf en slaap op twee niveaus met een goed uitgeruste keuken. Het huis is ingenieus doordacht en maakt indruk met zijn zeer individuele charme. In de idyllische binnenplaats wacht op u een gezellige patio. . De historische Kyritzer kleine huizen uit de 18e eeuw glans na een uitgebreide restauratie in een nieuw licht - klein en toch comfortabel wonen - het idee van "Tiny House". Kleipleister, gedeeltelijk originele stadsmuren en gedeeltelijk originele dakbalken werden tijdens de restauratie bewaard.

ongeveer 25 m² verdeeld over de open keuken met woonkamer, open slaapzolder met steile ruimtebesparende trap, veel ingebouwde meubels, verstelbare stoelen en bank bij de stadsmuur binnen, erker met een kleine open ruimte met uitzicht op de binnenplaats, badkamer met inloopdouche, een volledige keuken met grill oven en vaatwasser.

Door de ruimtebesparende trappen is het object slechts gedeeltelijk geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit!

Er zijn optimale omstandigheden voor fietsers, pelgrims of wandelaars. De historische binnenstad van Kyritz (draagt de bijnaam vandaag weer en staat bekend om zijn carnaval geschiedenis) en het centrum van winkels liggen op slechts een steenworp afstand van het pand. De meerketen van Kyritz met zijn ongerepte natuur kan worden bereikt na een korte rit met de auto of de fiets. Huurfietsen zijn beschikbaar.

De Neuruppin, geboorteplaats van Theodor Fontane (1819-1898) en Schinkel (1781-1841). Neuruppin is ook de stad van de beeldarchieven die de stad tot ver over de grenzen beroemd heeft gemaakt in de 19e eeuw.
De Pollo, de smalspoorlijn wordt genoemd in de Prignitz, geniet een grote populariteit onder de treinliefhebbers
Domstadt Havelberg aan de samenvloeiing van de Havel en de Elbe, de voormalige Hanzestad, de electorale en koninklijke maritieme scheepswerf met bekende concerten in de kathedraal of in het stadhuis.

Andere huiscoded: DE-16346-353.
Kyritz

Chalet: € 320.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.