Happyhome

goedkoop reizen happyhome

Goedkoop reizen? Vakantiehuis, chalet, ...? Op Happyhome.be vindt u uw ideale vakantiewoning!

Bungalow.net

goedkoop reizen bungalow.net

Goedkope vakantie? Uw vakantie begint bij Bungalow.Net, waar u eenvoudig de ideale vakantiewoning kan vinden.

Maison de vacances FESSANVILLIERS MATTANVILLIERS

Frankrijk / Centre / Fessanvilliers Mattanvilliers

Heerlijk pittoresk vakantiehuis met verwarmd zwembad. Dit traditionele vakwerkhuis ligt in het rustige Fessanvilliers. Het ligt op een 1ha groot terrein. Dit deel je met de vriendelijke eigenaar. Het heerlijke omheinde zwembad is ideaal voor kinderen. Comfort genoeg met de fijne ligstoelen, het meubilair en de buitendouche. Er staan zelfs vier comfortabele dames- en herenfietsen op je te wachten; leuk voor een tochtje naar Brezolles (3km) om boodschappen te doen, te tennissen of om uit eten te gaan.

Op 3km vind je Montigny-sur-Avre (3km) met zijn fantastische kasteel. Moderne winkels en eeuwenoude gebouwen vind je in winkelstraten in Dreux (24km) en Verneuil-sur-Avre (9km, tevens zwembad en fietsverhuur). Iets verderop ligt de 'topper' Chartres (48km) met zijn magnifieke kathedraal en die typisch Franse atmosfeer. Liefhebber van fauna? Neem dan eens een kijkje in de prachtige tuinen bij de kastelen van Anet (39km) en Maintenon (49km).

Bij Mézieres-en-Drouais (27km) ligt een recreatiemeer op je te wachten. Hier huur je een zeilboot of catamaran. Parijs is goed per auto te bereiken (90 km). Je hebt ook een uitgelezen mogelijkheid om het wereldberoemde Versailles (71 km) te bereiken, thuis van de zonnekoning.
Maison de vacances FESSANVILLIERS MATTANVILLIERS

Chalet: € 393.00

 

Maison de vacances FESSANVILLIERS MATTANVILLIERS

Frankrijk / Centre / Fessanvilliers Mattanvilliers

Heerlijk pittoresk vakantiehuis met verwarmd zwembad (geopend van junit t/m september). Dit traditionele vakwerkhuis ligt in het rustige Fessanvilliers. Het ligt op een 1ha groot terrein. Dit deelt u met de vriendelijke eigenaar. Het heerlijke omheinde zwembad is ideaal voor kinderen. Comfort genoeg met de fijne ligstoelen, het meubilair en de buitendouche. Er staan zelfs vier comfortabele dames- en herenfietsen op u te wachten; leuk voor een tochtje naar Brezolles (3km) om boodschappen te doen, te tennissen of om uit eten te gaan.

Op 3km vind je Montigny-sur-Avre (3km) met zijn fantastische kasteel. Moderne winkels en eeuwenoude gebouwen vindt u in winkelstraten in Dreux (24km) en Verneuil-sur-Avre (9km, tevens zwembad en fietsverhuur). Iets verderop ligt de 'topper' Chartres (48km) met zijn magnifieke kathedraal en die typisch Franse atmosfeer. Liefhebber van fauna? Neem dan eens een kijkje in de prachtige tuinen bij de kastelen van Anet (39km) en Maintenon (49km).

Bij Mézieres-en-Drouais (27km) ligt een recreatiemeer op u te wachten. Hier huurt u een zeilboot of catamaran. Parijs is goed per auto te bereiken (90 km). U heeft ook een uitgelezen mogelijkheid om het wereldberoemde Versailles (71 km) te bereiken.
Maison de vacances FESSANVILLIERS MATTANVILLIERS

Chalet: € 551.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.