Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Seehotel Baltic Bansin

Duitsland / Mecklenburg Vorpommern / Bansin

vlak bij het strand gratis wifi sauna Erg fraai 3-sterrenhotel, gevesitgd in een voormalige villa, dichtbij het strand en de pier. Gelegen in een autoluwe zone. Kom helemaal tot rust in de sauna en ga een wandeling maken door het duingebied of over het strand. Een excursie naar het nabij gelegen Polen behoort ook tot de mogelijkheden. In het restaurant kun je genieten van visspecialiteiten. Ook een verblijf op basis van halfpension is mogelijk. Kijk ook eens naar het aantrekkelijke arrangement. Bansin ligt op het eiland Usedom, het op een na grootste eiland van Duitsland. Het ligt aan de Duitse Oostzeekust en heeft een landschap met bossen, meren, weilanden, molens, huizen met rieten daken en nog verschillende middeleeuwse kerkjes. Het is de zonnigste plaats aan de Noord-Duitse kust en is dan ook zeer geschikt voor een heerlijke strandvakantie. Je vindt er meer dan 40 kilometer aan zandstranden, ruim 400 kilometer aan wandelpaden en fietsers kunnen terecht op de 100 kilometer aan fietspaden. In het achterland van het noordwesten van Usedom ligt een prachtig bosgebied dat steil afloopt richting de kust. In het zuidoosten liggen in het glooiende landschap enkele lieflijke dorpjes en meertjes.
Seehotel Baltic Bansin

Neckermann Autovakanties: € 105.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.