Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Hotel Winterberg Resort

Duitsland / Sauerland / Winterberg

prachtige locatie aan de bosrand gratis wifi overdekt zwembad en sauna Driesterrenhotel Winterberg Resort is een heerlijke bestemming voor families die houden van een actieve vakantie in een prachtige omgeving. Aan de rand van een mooi bos en bij de Kahler Asten. Na een actieve dag in de buitenlucht is het goed toeven in het overdekte zwembad en in de sauna. zwembad en massages Als je terugkomt van een heerlijke dag in de buitenlucht, vind je ontspanning in je hotel. Bijvoorbeeld in het overdekte zwembad (12x6 m), in de sauna of de zonnebank. Of laat je verwennen met een heerlijke massage! Voor jullie kinderen is er een speelkamer in hotel Winterberg Resort. ca. 3 km van het centrum Het hotel staat ongeveer 3 km van het levendige centrum van Winterberg. Je hebt hier een ruime keus aan smakelijke restaurants, gezellige bars en andere uitgaansgelegenheden. gratis voordeelkaart Bij aankomst ontvang je een gratis Sauerland Karte. Die kaart geeft korting of zelfs gratis toegang tot allerlei attracties en activiteiten. Regionale treinen en bussen zijn zelfs helemaal gratis met deze voordeelkaart. fietsen, tennis, of een lange wandeling? Het bekende wandelpad van de Rothaarsteig begint bijna voor de ingang van je hotel. Wie wat verder weg wil om van de prachtige natuur van het Sauerland te genieten, kan gaan fietsen langs de paden in het heuvellandschap. In de buurt van het hotel is ook een fiets-parcours uitgezet. Hou je van een partijtje tennis, of sla je graag een balletje op de golfbaan? Ook voor jou zijn er allerlei mogelijkheden in deze prachtige omgeving!
Hotel Winterberg Resort

Neckermann Autovakanties: € 87.01

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.