Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Hotel Regina Maris

Duitsland / Nedersaksen / Norden

wellness aan de Noordzee met Oost-Fries restaurant gratis wifi Direct aan de dijk en de promenade ligt het viersterrenhotel Regina Maris. Dit is een perfect startpunt voor rustgevende wandelingen langs het strand of een tripje naar Norderney of Juist. Het hotel heeft een uitstekend wellnesscentrum met o.a. een overdekt zwembad met stroomversnelling, een sauna, stoombad met sterrenhemel, tecaldarium en nog veel meer. Uiteraard kun je voor de ultieme ontspanning een schoonheidsbehandeling of een massage boeken. Er zijn 2 restaurants aanwezig waaronder een café-restaurant met wintertuin en terras. Hier staat elke ochtend een ontbijtbuffet voor je klaar en ’s avonds kun je aanschuiven voor een keuzediner. Kinderen van 2 t/m 5 jaar krijgen een kindermenu. In de bar van het hotel kun je onder het genot van een drankje de dag bespreken. Het hotel heeft een rustige ligging aan de autovrije boulevard en ligt naast de dijk. Het centrum vind je op ca. 300 m.
Hotel Regina Maris

Neckermann Autovakanties: € 219.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.