Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Hotel Golden Tulip **** Tulip Inn Leiden Centre ***

Nederland / Zuid Holland / Leiden

aan de rand van het historische centrum van Leiden winkels en uitgaansgelegenheden in de buurt Noordzeestranden op ca. 10 km Golden Tulip (viersterrenhotel) en Tulip Inn Leiden (driesterrenhotel) zijn gehuisvest onder één dak, tegenover het Centraal Station van de prachtige oude stad Leiden. Leiden heeft een gezellig centrum met gezellige terrassen, restaurants, winkel en talloze bezienswaardigheden. De Noordzee ligt op maar zo'n 10 km van Leiden! De kamers van beide hotels zijn voorzien van gratis wifi. De kamers in Golden Tulip kennen wat meer luxe dan die van Tulip Inn met kamers. Restaurant Rubens serveert de gasten van beide hotels het uitgebreide ontbijtbuffet en het diner. Voor de gezellige uurtjes in de avond is er een bar met open haard. De hotels liggen op loopafstand van winkels, restaurants, grachten, herenhuizen, monumenten en musea, die ook leuk zijn voor je kinderen! Denk hierbij aan het Rijksmuseum voor Volkenkunde, of het Naturalis Nationaal Natuurhistorisch museum. Maar er zijn ook tal van monumenten, zoals De Waag, het Gravensteen en talloze kerken te bezichtigen. De meeste zijn op maximaal een kwartier lopen van het hotel. Schiphol is in ongeveer 20 minuten met de auto te bereiken. De Noordzee en het strand van Noordwijk liggen op maar zo'n 10 km van Leiden!
Hotel Golden Tulip **** Tulip Inn Leiden Centre ***

Neckermann Autovakanties: € 86.01

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.