Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Hotel Gasthof Mitteregger

Oostenrijk / Salzburgerland / Kaprun

ruime familiekamers, ook met aparte slaapkamer gratis wifi gratis Sommercard Zell am See/Kaprun Hotel Gasthof Mitteregger is centraal gelegen in het dorp Kaprun. Het hotel biedt je ruime familiekamers en een lekkere keuken. Bij 'thuiskomst' na een actieve dag, kun je heerlijk ontspannen in de sauna, in de infraroodcabine of de ontspanningsruimte. Tijdens je verblijf wordt zeker ook aan de inwendige mens gedacht. Iedere dag kun je een keuze maken bij het ontbijt en 's avonds kun je aanschuiven voor het driegangenkeuzediner met saladebuffet. Kinderen t/m 15 jaar worden extra verwend met ijs of gebak en van 10 tot 21 uur zijn frisdranken, water en appelsap inbegrepen. Een keer per week is er een thema-ontbijt. Het hotel telt 39 kamers, voorzien van onder andere gratis wifi en kluisje. Als leuke extra geniet je 10% korting op de toegang tot Tauern Spa (op ca. 1,5 km van het hotel) en ontvang je een gratis Sommercard Zell am See/Kaprun. Hotel Gasthof Mitteregger ligt op ca. 800 m hoogte en op loopafstand van het centrum.
Hotel Gasthof Mitteregger

Neckermann Autovakanties: € 486.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.