Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Best Western Plus Hotel Willingen

Duitsland / Sauerland / Willingen

centraal in het sfeervolle Willingen gratis regionale voordeelkaart wellnesscentrum en zwembad kinderen t/m 12 jaar gratis Best Western Plus Hotel Willingen is een gezellig viersterrenhotel in het centrum van Willingen, één van de meest populaire plaatsen van het Sauerland. Geniet van de prachtige natuur en van het wellnesscentrum. Kinderen t/m 12 jaar logeren hier gratis! groot wellnesscentrum Het nieuwe uitgebreide wellnesscentrum heeft o.a. een mooi overdekt zwembad, sauna’s, een stoombad, een infraroodcabine, een fitnessruimte en een ontspanningsruimte. Je kunt je hier ook laten verwennen met een heerlijke massage. buffet of viergangendiner Heb je halfpension geboekt, dan zul je elk avond smullen van een heerlijk buffet of een viergangendiner met menukeuze. Voor je aperitief of een gezellig drankje tussendoor, ben je welkom in de gezellige hotelbar of de traditionele Stube. gratis regionalevoordeelkaart Elke gast van Best Western Plus Hotel Willingen ontvangt een voordeelkaart, waarmee je bijvoorbeeld gratis met de trein en de regionale bus kunt reizen. Of gratis naar het Lagunenbad en gratis mee met de berglift in Willingen. Ook bij allerlei attracties in de omgeving geeft die kaart je vrije toegang. in de hoofdstraat Best Western Plus Hotel Willingen staat aan de hoofdstraat van het gezellige stadje Willingen in het Hochsauerland. Vlakbij het hotel vind je allerlei leuke winkeltjes, restaurants en Stuben. In het centrum is altijd wel wat te doen!
Best Western Plus Hotel Willingen

Neckermann Autovakanties: € 96.01

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.