Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

All Inclusive Hotel Preston Palace

Nederland / Overijssel / Almelo

all inclusive subtropisch zwemparadijs entertainment Geniet optimaal en onbezorgd in dit gastvrije familiehotel! Bij het All Inclusive Hotel Preston Palace betaal je één tarief voor een compleet verzorgd arrangement. Het eten, de drankjes, het zwemparadijs, de spelmogelijkheden, de indoorkermis en het entertainment zijn bij de prijs inbegrepen. Perfect voor jong en oud! In het Preston Palace vind je o.a. een subtropisch zwemparadijs, bowlingbaan en bioscoop. Er is elke avond entertainment en in het weekend is er een extra uitgebreid entertainmentprogramma. Maaltijden en drankjes zijn inbegrepen vanaf 15 uur op de aankomstdag tot 11 uur op de vertrekdag. Tegen toeslag ter plaatse is het mogelijk vanaf 12 uur aan te komen en om 14 uur te vertrekken. Het ontbijt, lunch en diner zijn in buffetvorm. Tegen toeslag (en reservering) ter plaatse is het ook mogelijk à la carte te eten in de Bistro De Heerlijkheid of het familierestaurant de Piri Piri. Verder zijn er diverse bars om gezellig een drankje te gebruiken. Ook voor de kinderen valt er hier van alles te beleven: zo zijn er een apart kinderzwembad, indoorkermis en een speelhoek met diverse toestellen. Tijdens de vakanties is er een uitgebreid animatieprogramma. Hotel Preston Palace ligt net buiten het centrum van Almelo.
All Inclusive Hotel Preston Palace

Neckermann Autovakanties: € 294.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.