Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Le Soleil de Crécy

Frankrijk / Disneyland Paris / Crécy la Chapelle

comfortabele caravans tot wel 8 personen reguliere busverbinding met Disneyland® Paris en station RER naar Parijs animatie voor jong en oud Camping Le Soleil de Crécy ligt bij Crécy-la-Chapelle, ca. 15 min rijden van Disneyland Parijs. Voor je ontspanning heeft de camping een mooi openluchtzwembad met een apart kinderzwembad. Ook worden er in de zomermaanden activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden. De sportliefhebber kan zich prima ontspannen in het zwembad, of in de vrije natuur op de fiets of in een kano. Je kunt op de camping ook gaan tafeltennissen of minigolfen. Voor wie een keer niet wil koken, heeft deze camping een snackbar met terras. Hier kun je blijven eten of genieten van een glaasje uit de bar. Eet je liever bij je caravan, dan kun je je maaltijd meenemen, of boodschappen doen bij de kleine supermarkt op het terrein. Jullie kinderen kunnen spelen in het kinderzwembad en is er in het hoogseizoen een animatieteam dat diverse spellen en activiteiten organiseert voor jong en oud. De camping ligt op korte afstand van Disneyland® Paris. Er is een directe en regelmatige reguliere busverbinding tussen de camping en Disneyland® Paris (m.u.v. zon- en feestdagen). In Val d'Europe staat het grootste winkelcentrum van Europa waar je heerlijk kunt winkelen. Vanuit Val d'Europe kun je met de RER snel naar het centrum van Parijs, om alle mooie bezienswaardigheden te gaan bekijken.
Le Soleil de Crécy

Neckermann Autovakanties: € 187.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.