Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Hotel en Appartementen Le Village Camarguais

Frankrijk / Camargue / Arles

diverse zwembaden vlakbij natuurgebied de Camargue all inclusive boeken mogelijk Info over Le Village Camarguais: schitterende ligging De Camargue nestelde zich tussen de Provence en de Languedoc en had altijd al een bijzondere aantrekkingskracht: opmerkelijke landschappen, een zacht klimaat, witte paarden, roze flamingo's en zwarte stieren en een cultuur die zowel oud als rijk is. Van dit stukje Frankrijk moet je wel houden. Le Village Camarguais ligt aan de Rhônedelta en op maar enkele minuten van de oude stad Arles. Het vakantiedorp van 35 ha groot heeft veel groene zones en is eigenlijk een dorp op mensenmaat waar de auto overbodig is: winkels, een wassalon, restaurants, bars, fietsenverhuur en een schoonheidssalon, je vindt het allemaal in de buurt. Sport en ontspanning Op het domein speel je gratis minigolf of tennis maar het zijn vooral de drie openluchtwaterpartijen met niet minder dan zeven bassins die je zullen charmeren. Relaxen doe je tijdens een massage of in de sauna maar ook fitness, squash, golf of paardrijden (tegen betaling) kun je ter plaatse beoefenen. Als je de buurt wil gaan verkennen, huur dan fiets, dé manier om de rijkdommen van de streek te leren kennen. Het vrolijke animatieteam maakt bovendien een belevenis van elke dag en avond in het vakantiepark (tijdens Franse schoolvakanties). Kinderen koning Het kinderzwembad en de speeltuin zijn hun natuurlijke biotoop maar ze zullen de kinderclubs niet minder op prijs stellen. De clubs Le Pitchouns (4 t/m 5 jaar), Les Loustiks (6 t/m 10 jaar), Les Djeun's (11 t/m 13 jaar) en de juniorclub (14 t/m 17 jaar met hun eigen 'espace Z'ados' met animator, spelconsoles, pc en tv) zorgen voor entertainment van het jonge volk van maandag t/m vrijdag tijdens de Franse schoolvakanties. Lekker makkelijk Koken hoeft niet als je er geen zin in hebt: reserveer eenvoudigweg de formule all inclusive waarbij je geniet van een ontbijt of brunchbuffet (lunchpakket mogelijk), van het dinerbuffet, en van allerlei dranken tussen 10 en 22 uur.
Hotel en Appartementen Le Village Camarguais

Neckermann Autovakanties: € 294.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.