Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Hotel Les Jardins de Sainte Maxime

Frankrijk / Côte d'Azur / Sainte Maxime

openluchtzwembad overdekt zwembad slechts 250 m van het fijnzandstrand Hotel Les Jardins de Sainte-Maxime combineert comfort, een warme atmosfeer en een prachtige ligging. Het hotel ligt op een heuvel, in een grote tuin van 2 ha, aan de rand van de Golf van Saint-Tropez. Je hoeft slechts enkele minuten te wandelen naar het fijnzandstrand. Geniet van elkaar en van het zalige nietsdoen aan het grote openluchtzwembad. Relaxen kan in het stoombad of op de massagetafel. Als je genoeg hebt van al dat luieren kun je je energie kwijt in de fitnesszaal of baantjes trekken in het overdekte zwembad. Begin de dag op het terras met een lekker kopje koffie en een uitgebreid ontbijtbuffet. 's Avonds laat de chef je proeven van een heerlijke mediterraanse keuken. Hotel Les Jardins de Sainte-Maxime ligt ca. 1 km van het gezellige centrum van Sainte-Maxime. Dit is een aangename badplaats aan de Middellandse Zee waar veel te beleven is. Het mondaine Saint-Tropez, the place to be voor de rijken der aarde is zeker een bezoek waard! In een straal van 25 km liggen nog heel wat andere mooie badplaatsen: Fréjus, Saint-Raphaël en Port-Grimaud. Of plan een uitstapje naar Gassin, dat behoort tot de ''Plus Beaux Villages de France''.
Hotel Les Jardins de Sainte Maxime

Neckermann Autovakanties: € 240.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.