Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Club Belambra Les Vignes

Frankrijk / Aquitaine / Capbreton

clubformule met een uitgebreid aanbod aan sport en animatie op een unieke locatie, midden in de natuur en op wandelafstand van het strand kinderclubs inbegrepen voor kinderen en jongeren van 3 t/m 17 jaar In een prachtig natuurgebied van 10 ha met duinen en naaldbos, aan de rand van een groot zandstrand ligt de vakantieclub Belambra Les Vignes. Het aanbod sport en ontspanning is uitgebreid en ook aan animatie ontbreekt het niet. De vakantieclub heeft een aangenaam, verwarmd openluchtzwembad en 2 tennisbanen. Op de club zelf zijn fietsen en mountainbikes te huur. Tegenover het strand ligt een surf- en body-boardclub waar er lessen op verschillende niveau's met aangepast materiaal gegeven worden. De club biedt ook een tof animatieprogramma met ludieke animatie voor groot en klein, spelletjes, cabaret en shows. De maaltijden worden aangeboden in buffetvorm met verfijnde (streek)gerechten. Bovendien heeft het restaurant een mooi terras waar het heel aangenaam lunchen en dineren is. Je kinderen beleven hier een topvakantie. Ze kunnen zich uitleven in een van de kinderclubs met activiteiten aangepast aan hun leeftijd en meedoen aan het uitgebreide animatie- en sportprogramma. Op ca. 1,5 km zijn er winkels. De vakantieclub Belambra Les Vignes ligt in het zuiden van de Landes, niet ver van Baskenland en Spanje. Het centrum van Capbreton situeert zich op 1 km, daar is er een casino, kun je paardrijden en zeilen.
Club Belambra Les Vignes

Neckermann Autovakanties: € 216.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.