Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Aquapalace Hotel Prague

Tsjechië / Praag / Čestlice

toegang tot aquapark Aquapalace Praag gratis wifi op de kamer modern fitnesscentrum van ca. 1700 m² Aquapalace Hotel Prague is gelegen in een wijk van Praag, op ca. 14 km van het stadscentrum. Het hotel ligt direct naast het Aquapark Cestlice (met een aparte ingang). Een ideale uitvalsbasis: een van de grootste waterparken van Europa gecombineerd met een van de mooiste Europese steden. Het aquapark beschikt over een modern fitnesscentrum van meer dan 1700 m². Je kunt hier gebruik maken van de nieuwste toestellen en er zijn professionele trainers aanwezig. Er is ook een aquapark van ca. 9150 m² met een golfslagbad, avonturenbad en een relaxbad. Ook zijn er 6 buisglijbanen en 3 gewone glijbanen. Voor de adrenalineliefhebbers is er de spacebowl. Om geheel tot rust te komen kun je tegen betaling ontspannen in het wellnesscentrum met saunawereld, douches en ijsbronnen. In het restaurant kun je genieten van heerlijke maaltijden en in de bar sluit je de dag gezellig af met een drankje. In de omgeving van Aquapalace Hotel Prague vind je verschillende winkeltjes.
Aquapalace Hotel Prague

Neckermann Autovakanties: € 224.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.