Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Hotel De Bonte Wever

Nederland / Drenthe / Assen

sport en alle maaltijden inbegrepen groot zwem- en saunaparadijs veel sportfaciiliteiten vlakbij attractiepark voor jong en oud Het luxe hotel De Bonte Wever staat in het hart van de landelijke provincie Drenthe, vlakbij Assen. Je logeert hier met de hele familie, vrienden of zakenrelaties, op basis van all inclusive. Dat betekent echt alles inbegrepen bij de prijs van je kamer: de heerlijkste buffetten, lekkere hapjes en drankjes tussendoor, en onbeperkt gebruik van het sport- en evenementencentrum. Voor wie een paar dagen alleen maar wil genieten en relaxen! alles inbegrepen Bij De Bonte Wever is echt alles inbegrepen bij de prijs van je kamer: alle maaltijden in de vorm van bufetten, drankjes en hapjes tussendoor, sport- en wellnessvoorzieningen, plus de leukste activiteiten voor jong en oud, overdag en 's avonds! zwembaden, wellness en sport Zo heb je bijvoorbeeld gratis toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs. Leef je uit in het golfslagbad, in het buitenbad en de wildwaterkreek. Of ontspan je op de ligweide, in de sauna's, de bubbelbaden, of de kruidenbaden. Wie van sport houdt, zal zeker de weg vinden naar de fitnessruimte, minigolf en bowlingbanen met glow in the dark-effecten. maaltijden in buffetvorm 's Ochtends, 's middags en 's avonds zul je bij de Bonte Wever genieten van de heerlijkste van buffetten. Ze worden je aangeboden in het nieuwe restaurant met een groot terras. Ook allerlei snacks en andere lekkernijen zijn inbegrepen in de prijs van je kamer, net als een ruime keuze aan (alcoholische) drankjes (ook een Hollands assortiment). nieuw Grand Café In de avonduren is er volop vertier voor jong en oud, in het gezellige uitgaanscentrum met diverse barretjes en live-entertainment. Breng ook een bezoekje aan het nieuwe Grand Café! Wevershuis en Kidsjungle Jullie kinderen kunnen heerlijk gaan spelen in het avonturenpark de Kidsjungle. De kleinsten mogen gaan 'zwemmen' in de ballenbak van het Wevershuis, of meedoen met spelletjes zoals kleuren, verven en knutselen. Voor de oudere kinderen zijn er ook activiteiten, zoals de kidsdisco. eeuwenoud bos en schaapskudde Drenthe staat bekend om zijn mooie landschap en de gezellige dorpjes. Het hotel ligt direct aan het eeuwenoude Asserbos, heel geschikt voor een heerlijke wandeling. Of wat dacht je van een spannende speurtocht, of een partijtje klootschieten? In Exloo kun je de schaapskudde bekijken en dwalen over de heidevelden. Ook de recreatieplas de Baggelhuizerplas is een mooie bestemming!
Hotel De Bonte Wever

Neckermann Autovakanties: € 469.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.