Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Sandaya Camping Soulac Plage

Frankrijk / Gironde / Soulac sur Mer

aan het strand overdekt en openluchtzwembad animatieprogramma in juli en augustus Sandaya Camping Soulac Plage is een levendige viersterrencamping aan de Atlantische kust, zo'n vijf minuten lopen van een bewaakt strand. Een heerlijke vakantiebestemming voor de hele familie: zwembaden, sportfaciliteiten en veel georganiseerde activiteiten, ook voor de kinderen. georganiseerde activiteiten De camping heeft een openluchtzwembad met overdekt gedeelte, bubbelbad en 4 glijbanen. Daarnaast is er ook een overdekt zwembad, jeu de boules en een multisportterrein waar je kunt voetballen, volleyballen en basketballen. Voor jong en oud is er overdag en 's avonds animatie. De camping heeft een restaurant, bar en een kleine supermarkt. miniclub Kinderen kunnen zich vermaken in het aparte kinderzwembad met glijbaan, in de speeltuin en bij de miniclub. Bordeaux-streek De camping ligt verscholen tussen de Atlantische kust en de inham van de Gironde, direct aan het strand. Het centrum van Soulac sur Mer ligt op ca. 3,5 km. Op de camping kun je een fiets huren om de prachtige streek van de Bordeaux met haar vele wijngaarden te ontdekken.
Sandaya Camping Soulac Plage

Neckermann Autovakanties: € 258.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.