Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Hotel Club Belambra La Chambre d'Amour

Frankrijk / Baskenland / Anglet

veelomvattende clubformule met maaltijden in uitgebreide buffetten het hele seizoen animatieprogramma met veel sport en leuke activiteiten voor de hele familie babyclub, gratis kinderclub voor kinderen vanaf 6 jaar en tienerclub Het Clubhotel Belambra La Chambre d'Amour geniet van een schitterende ligging, direct aan een zandstrand en op slechts 1 km van Anglet en Biarritz. Je logeert hier in een prachtige omgeving, aan de Baskische kust dicht bij Spanje, aan de voet van de mooie vuurtoren van Biarritz. Deze vakantieclub heeft twee openluchtzwembaden en een kinderzwembad allen gevuld met zeewater. Je kunt er ook gratis gebruik maken van het multisportterrein of de jeu de boules- en tafeltennisfaciliteiten. Het animatieteam organiseert 's avonds leuke activiteiten. Tijdens de zomermaanden is er ook overdag animatie, tot wel 24 verschillende activiteiten per dag! Ook in de omgeving zijn er heel wat sport- en ontspanningsmogelijkheden, waaronder enkele watersporten als rafting, surfen en duiken. Het restaurant van Clubhotel Belambra La Chambre d'Amour beschikt over een aangenaam terras.De maaltijden worden geserveerd in buffetvorm. Er zijn ook regelmatig themabuffetten. Tijdens de zomermaanden kun je ook steeds genieten van een lekker drankje in de strandbar. In de kinderclubs voor kinderen van 6 tot 11 jaar, alsook in de tienerclubs, staan er heel wat toffe activiteiten op het programma. Je kinderen zullen ongetwijfeld een onvergetelijke vakantie beleven in Clubhotel Belambra La Chambre d'Amour. De bruisende badstad Anglet ligt dicht bij Biarritz. Het klimaat is er zacht en de prachtige, golvende kust met rotspartijen maakt de omgeving uiterst aangenaam. In Biarritz vind je een casino en luxueuze boetieks.
Hotel Club Belambra La Chambre d'Amour

Neckermann Autovakanties: € 258.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.