Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

HK Hotel Der Jägerhof

Duitsland / Teutoburger Woud / Willebadessen

kinderen t/m 14 jaar gratis modern wellnesscentrum ideaal voor wandelaars gratis wifi Het driesterren HK Hotel Der Jägerhof is een aantrekkelijk hotel, rustig gelegen in een 10 hectare groot natuurgebied. De bekende wandelweg E1 die van de Noordzee tot aan de Middellandse Zee loopt, loopt langs dit hotel. Vanuit het moderne wellnessgedeelte heb je een mooi uitzicht over Willebadessen. In het wellnessgedeelte vind je o.a. een sauna, zonnebank en stoombad. Het is mogelijk schoonheidsbehandelingen en massages te boeken. Ter ontspanning is er ook een grote tuin met ligstoelen. Graag iets actiever bezig zijn? Er zijn kegelbanen en er is een minigolf. Geniet 's ochtends van het ontbijtbuffet en 's avonds van het driegangenkeuzediner of buffet. Je kunt gezellig een drankje halen in de Jägerstube of Biergarten. HK Hotel Der Jägerhof ligt in een bosrijke omgeving, in een 10 hectare groot natuurgebied met meertjes om te vissen en een uitgebreid aanbod aan wandelpaden. Op ca. 1 km van het centrum en ca. 200 m van het station. Leuke uitstapjes zijn Warburg met een middeleeuws stadsbeeld en Paderborn: beide steden liggen op ca. 20 km. Actieve excursies zijn o.a. het Teuto-klimpark en een kanotocht op de Diemel.
HK Hotel Der Jägerhof

Neckermann Autovakanties: € 147.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.