Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Victor's Seehotel Weingärtner

Duitsland / Saarland / Bosen am Bostalsee

kinderen t/m 14 jaar gratis watersporten aan het Bostalmeer familiekamers Victor's Seehotel Weingärtner is een prima viersterrenhotel met een overdekt zwembad en familiekamers. Het is rustig gelegen te midden van groene heuvels en op 400 m van het mooie Bostalmeer. Hier kun je heerlijk zwemmen en verschillende watersporten beoefenen. Het hotel beschikt over een overdekt zwembad, sauna, stoombad en bubbelbad. Tegen betaling kun je je laten masseren. Daarnaast heeft het hotel een restaurant met internationale en regionale gerechten. Je geniet dagelijks van een driegangendiner of buffet als je verblijft op basis van halfpension. Voor ontspanning zorgt een bezoek aan de gezellige Stube. Kinderen kunnen zich amuseren in de speeltuin. Victor's Seehotel Weingärtner is gelegen aan de dorpsrand van Bosen. Het Bostalmeer behoort met zijn strand tot de meest populaire recreatiegebieden in de omgeving en is het grootste stuwmeer in Zuidwest-Duitsland. De omgeving van Bosen is een waar eldorado voor wandelaars, mountainbikers en nordic walkers.
Victor's Seehotel Weingärtner

Neckermann Autovakanties: € 135.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.