Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Mercure Hotel Bad Dürkheim

Duitsland / Pfalz / Bad Dürkheim

kwaliteit en comfort kinderen t/m 16 jaar gratis verbonden aan het Salinarium; water- en recreatiegebied van 2400 m² pretpark Plopsa Holiday Park op ca. 16 km Uitstekend viersterrenhotel grenzend aan een mooi park, wordt al heel lang bijzonder gewaardeerd door onze klanten voor zijn voortreffelijke kwaliteit. Het hotel heeft een directe verbinding met het Salinarium-centrum, een groot water- en recreatiegebied dat met maar liefst 2400 m² garant staat voor waterpret voor jong en oud! Fietsen en mountainbikes zijn in het hotel te huur. Voor een moment van rust en ontspanning kun je een bezoek brengen aan diverse sauna's, stoombad of de schoonheidssalon waar je behandelingen en massages kunt boeken. Geniet 's morgens van het ontbijtbuffet en 's avonds van het verzorgde buffet of van het driegangenmenu met keuze van hoofdgerecht. In juli en augustus is er een buffet. Het pretpark Plopsa Holiday Park in Hassloch op ca. 16 km van het hotel biedt vele uurtjes dolle pret voor het hele gezin. Het sfeervolle centrum van Bad Dürkheim ligt op ca. 200 m.
Mercure Hotel Bad Dürkheim

Neckermann Autovakanties: € 140.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.