Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Parkhotel Nümbrecht

Duitsland / Bergisches Land / Nümbrecht

vele sportieve activiteiten te ondernemen uitgebreide wellnessfaciliteiten gratis wifi Het viersterrenhotel Parkhotel Nümbrecht ligt in het prachtige Bergisches Land, aan de rand van Nümbrecht. Zowel de rustzoeker als de sportieve vakantieganger zal zich in dit hotel thuis voelen. Parkhotel Nümbrecht beschikt over een eigen sportpark op ca. 700 m met o.a. tennisbanen, squash een 9-holes golfbaan (les mogelijk), squash en een fitnessruimte. Daarnaast heeft het hotel ook nog uitgebreide wellnessfaciliteiten zoals een overdekt zwembad, diverse sauna's, stoombad en een ontspanningsruimte. Tegen betaling kun je gebruik maken van de zonnebank, massages en het schoonheidssalon. Om te eten en te drinken is er een restaurant en een bar. Op zonnige dagen is het heerlijk om buiten te eten op het aangename terras. Dit hotel ligt midden in het prachtige groene, heuvelachtige Bergisches Land, met bossen, weiden, riviertjes en stuwmeren. Het Bergisches Land is onderdeel van het uitgestrekte, afwisselende Rijnland. In de directe omgeving kun je heerlijk fietsen en mooie wandelingen maken. Op ca. 10 km in het plaatsje Waldbröl ligt het natuurbelevingspark Panarbora met o.a. een boomtoppenwandeling. De moeite waard!
Parkhotel Nümbrecht

Neckermann Autovakanties: € 159.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.