Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.

Neckermann

goedkoop reizen neckermann

Goedkoop reizen? Boek bij Neckermann en wees zeker van de laagste prijs voor jouw vakantie of last minutes.

Lalandia® in Billund

Denemarken / Jutland / Billund

groot indoor aquapark indoor speelparadijs vakantiewoningen voor t/m 8 personen ca. 500 m van LEGOLAND® Lalandia Billund beschikt over prachtige vakantiewoningen met het grootste indoor aquacentrum van Noord Europa en een prachtig mediterraans overdekt winkelcentrum met verschillende restaurants. Het park ligt op slechts 500 m van LEGOLAND®. Let op de openingstijden en -dagen van het park. In het overdekte centrale gebouw (de Plaza) zijn de meeste faciliteiten gelegen: al bij binnenkomst in de Plaza lijkt het of je in een andere wereld aan de Middellandse zee stapt; een wereld met een mooie blauwe hemel, een mediterrane marktplaats met verschillende winkeltjes, themarestaurants (Italiaans, Frans, Braziliaans, Thais, etc), een amfitheater en terrasjes. Uit het indoorspeelparadijs (Monky Tonky) zullen de kleintjes niet weg te slaan zijn. Hoogtepunt van het park is het grootste indoor waterparadijs van Noord-Europa met o.a. de spectaculaire Tornadowaterglijbaan, de race waterglijbaan, het golfslagbad, de lazy river, verschillende kinder- en peuterbaden, de vele palmbomen en ligbedden, het restaurant, het binnen en buiten bubbelbad, sauna, stoombad en nog veel meer. Lalandia in Billund heeft een nieuwe spectaculaire indoor waterglijbaan in de Aquadrome! Na een paar rondjes in een trechter glij je 102 m naar beneden: waterpret voor de hele familie!
Lalandia® in Billund

Neckermann Autovakanties: € 645.01

 

Vakantiepark Skaerbaekcentret

Denemarken / Jutland / Skaerbaek

overdekt zwembad tal van sportmogelijkheden animatie in juli en augustus Vakantiepark Skaerbaekcentret ligt aan de rand van het kleine stadje Skaerbaek in Zuid-Denemarken, vlak bij de Waddenzee. Het vakantiepark biedt vele mogelijkheden voor een heerlijke ontspannen of actieve vakantie. Zo is er o.a. een overdekt zwembad met springplanken en glijbanen, een sauna, bubbelbad, stoombad, fitness en bowlingbaan. Daarnaast kun je ook fietsen huren, tennissen, volleyballen, basketten en biljarten. Verder beschikt het vakantiepark over een café en een restaurant met terras waar je terecht kunt voor een hapje en een drankje. Vakantiepark Skaerbaek Ferieby is centraal gelegen in Zuid-Jutland en is daarom zeer geschikt voor uitstapjes naar LEGOLAND® en het oudste stadje van Denemarken, Ribe.
Vakantiepark Skaerbaekcentret

Neckermann Autovakanties: € 212.00

 

Corendon

goedkoop reizen corendon

Goedkoop reizen? Vlieg goedkoop met Corendon naar verschillende bestemmingen...

Neckermann

Goedkoop Reizen Neckermann

Goedkoop reizen? Via Neckermann kan je verschillende goedkope reizen boeken.

TUI.be

goedkoop reizen tui

Goedkoop reizen? Reserveer nú eenvoudig online jouw mooiste tijd van het jaar!

Booking

goedkoop reizen booking.com

Goedkoop reizen? Boek online een hotel in België. Hotels in alle categorieën, van budget tot luxe. Aantrekkelijke prijzen.